четвъртък, 3 ноември 2011 г.

INSTAGRAM изложба

Макар опитите ни да не бъдем много комерсиални, твърде предвидими, прекалено слугуващи на мода и модни тенденции, ние все пак се възползваме от разни прекрасни неща, които ни предлага индустрията. Възползвах се от популярни марки дрехи, възползвах се от преносим компютър, възползвах се и от колкото обичан, толкова и мразен телефон. Същият, поради неясна причина в нашата държава струва много, много повече от реалната си цена. Вярвам, че това го прави нехаресван от куп хора, които смятат притежателите му за позьори или глупаци. А в същото време всеки, който го държи в ръцете си е щастлив собственик на забавления от всякакъв вид, офис в джоба и какво ли още не. Ние не искаме да правим реклама и затова няма да споделим марката, знам че и сами се сещате.
Аз лично съм обсебена от едно нещо, което се нарича Instagram. Това е приложение, което прави снимките ти вълшебни. Слага им рамки, променя цветовете им така, както само европейското кино може, кара те да снимаш неща, които не би снимал никога. За мен Instagram също е моят дневник, който ми припомня случки и сезони, пътешествия и сутрини. Дневник, който ми позволява да следя и тези на приятелите си. Да виждам къде са били, къде са сега, какъв е света през техните очи.
Затова Radio Café реши да направи мини изложба, която да събере вашите снимки направени през Instagram. Наясно сме, че тези, които не са ползвали това приложение не биха ни разбрали, но ако дойдат и разгледат снимките ще разберат. Наясно сме, че тези, които го ползват знаят защо го правим.

Изпращайте вашите Instagram снимки на адрес radio.cafe@abv.bg 








Няма коментари:

Публикуване на коментар