вторник, 2 ноември 2010 г.

LOUIE LOUIE





Музиката е навсякъде. Music is in the air….и каквото и да правим и с когото и да го правим  тя винаги звучи.  Така живеем с нея... обичаме, надяваме се, смеем се, нараняваме се, лъжем, избухваме, храним всичко, което не се храни с хляб и пастет...примерно. Учим се да виждаме света и да го разбираме. Искаме още и още от нея. Мрънкаме, когато не чуваме нова още, повече българска. Отнасят го изпълнителите ..... особено нашите. Тези, които виждаме навсякъде, защото толкова зацикляме, че не оставяме никакъв шанс да видим истински и стойностни неща. А има страхотни наши артисти, които ни карат да се чувстваме дори специални, защото правят специални неща. Ако някой знае името Здраво Кузманов сигурно вече знае и за какво говоря. Ако не знае – трябва да знае следното:
-          Здраво Кузманов е един от най-страхотните китаристи в Бг и стои в основата на всичко, за което пловдивчанина казва „ебаси пиниза, ебаси хавата”
-          Здраво е успял да инжектира в ухо и сърце, всичко, което жадно сме гледали по чужди музикални класации, докато сме лочили бира или концентрат.
-          Здраво е прекарал доста време из Англия и Щатите в компания на приятни хора,  като Еми Уайнхаус, докато ние сме поназнайвали по нещо за нея.
-          Здраво е част от сцената  в Лондон, докато здраво лупа по баса в The Blackmosess  и вдишва приятелство с чудаци като Queenadreenaи „The Dogbones
-          Здраво е нещо, което придава чар на друго нещо, което дори не си забелязал, за да може после да се плеснеш с ръце и да кажеш: баси густото майна! Кешки да не бях си губил времето да се праа на бом-бог, а да бях видял и чул...
-          Ти също можеш да видиш негови неща и да прецениш какво ще ти се случи в събота в Radio Cafe и да разбереш, кой кога и защо беше изпял Another cigarette, another empty head . А ако не разбереш – мое да питаш него самия.... сигурно ще усетиш.
                                                                                                                                              Folibex


LOUIE LOUIE . Joni Fiasco . Radio Cafe 06.11.10 старт 21:30 вход свободен


Zac Kuzmanov (Joni Fiasco) - Cherry Blow



Zac Kuzmanov (Joni Fiasco) - Dawn of Regret



Няма коментари:

Публикуване на коментар