понеделник, 13 декември 2010 г.

Коледен Базар


В последната неделя преди Коледа много ни се иска да ни е още по-коледно. Точно поради тази причина ще превърнем снежния двор на Radio Cafe в Коледен Базар.
Идеята ни е да направим нещо топло и уютно, макар навън да е студено. Да покажем кой какво е сглобил, залепил, съшил и изобретил в последно време или просто да ви накараме да се разделите със старите си вещи. Освен всичко много ни се ще да разберем и защо толкова се харесваме – всички ние, които идваме в бара. Знам, че със сигурност има неща, които са придавали особено усещане на всеки и са го направили точно такъв какъвто е. Вещи, които са ни накарали да погледнем с други очи на света, а той вече се е променил и за тях няма място в новия ни живот. Те обаче са станали скъпи неусетно, не защото са придобили антикварна стойност, а защото биха могли да придадат нов скъпоценен поглед и чувство на някой друг. Мисля, че няма по-добър подарък от възможността част от теб да заживее по-различен и вълнуващ живот, пък макар и да става въпрос за касета с албум на The Doors, купен от Унисон преди 15 години или шал, топлил те през зимата на първото ти влюбване.
За да ни е още по-коледно всеки „продавач” на финала ще дари 30% от печалбата си за инициативата на Уницеф „Всяко Дете Иска Семейство”, с другите сам ще прецени какво да прави.
Накратко, ние ще ви предоставим десет маси, десет стола, десет кашона (ако ви трябват) и десет одеала. На масите десет от вас ще изложат „стоката” си. На столовете ще поседнат. А с одеалата ще се топлят, докато пият безплатен чай предоставен от нас.
Базарът ще стартира в 14:00 часа на 19ти декември и ще завърши в 18:00.
Ако сте потенциален участник, пишете ни на адрес radiocafe@abv.bg задължително J, опаковайте си старите книги, дискове, касетки, плочи, дрехи..... или чудни авторски неща – бижута, плетени шапки, шалове, картини, стихосбирки..... и си пригответе топлите палта.
За да ни е по-топло, ще си спомним за лятото, като изкараме количката навън, а зад нея ще застане Gonzo, който ще ни пуска весели мелодии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар